VERNIEUWDE AAD STRUIJS PERSPRIJS 2017

Jurriaan Teulings heeft met zijn reportage  Niks mogen, toch doen in Iran, gepubliceerd in het tijdschrift Winq, de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2017  gewonnen in de categorie print. De winnaar in de nieuwe categorie digitale publicaties Stéphanie Versteeg met Magisch Varanasi, reizen door het ultieme India, gepubliceerd op www.expeditieaardbol.nl

Lees meer...

Inschrijving Aad Struijs Persprijs 2014 geopend

Hoofdredacteuren, (foto)journalisten en programmamakers kunnen publicaties of programma’s, van zichzelf of anderen, voordragen voor de Aad Struijs Persprijs 2014, kortweg ASP genoemd, dé vakprijs voor de professionele Nederlandstalige reisjournalistiek.

Lees meer...

NOMINATIES AAD STRUIJS PERSPRIJS 2014

Arnhem, 17 december 2013 - De jury van de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2014, de vakprijs voor de Nederlandse reisjournalistiek, heeft uit een recordaantal van 103 zeer uiteenlopende inzendingen een shortlist gekozen van acht titels. De nominaties zijn, in alfabetische volgorde op naam van de auteur:

Lees meer...

Winnaar2014

TOINE HEIJMANS WINT DE AAD STRUIJS PERSPRIJS 2014 

 

De Aad Struijs Persprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek is dit jaar toegekend aan Toine Heijmans voor zijn de reportage Het mooiste stukje, gepubliceerd in de Volkskrant van 20 juli 2013. 

Lees meer...

Winnaar2015

ANNE WESSELING WINT DE AAD STRUIJS PERSPRIJS 2015

De Aad Struijs Persprijs 2015, de vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek, is dit jaar toegekend aan Anne Wesseling voor haar reportage Slow train, low budget, gepubliceerd in REIZ& magazine, juli/augustus 2014. 

Lees meer...