Genomineerden voor de ASP 2021

De jury's hebben het druk gehad met lezen, bekijken, beoordelen en bespreken van de vele inzendingen. En dat was een verrassend groot aantal, zeker omdat, vanwege de coronabeperkingen, het uitsluitend over Nederlandse bestemmingen mocht gaan. En hoe leuk blijkt Nederland te zijn en wat is er veel over te melden. De winnaars van deprestigieuze  AadStruijs Persprijs (ASP)2021worden dinsdag 3 juni op in de B2B lounge van het Vakantie Festival van de Vakantiebeursbekend gemaakt. De online uitreiking duurt van 17.00 tot 17.30 uur. Het bestuur nodigt alle vakgenoten van de 13 genomineerde reispublicisten en andere belangstellenden van harte uit om zich hier voor gratis aan te melden.

Lees snel verder

Ook in 2021 uitreiking van de Aad Struijs Persprijs!

De inzendtermijn is gesloten!

Ondanks alle reisbeperkingen vanwege corona wordt de Aad Struijs Persprijs ook in 2021 uitgereikt. Dit gebeurt in april op de verplaatste Vakantiebeurs in Utrecht. Het ASP-bestuur vindt het juist in deze tijd belangrijk om het vak van reispublicist in de schijnwerpers te zetten. Voor deze editie is, vanwege de beperkte publicatiemogelijkheden wereldwijd, gekozen voor Nederland als exclusief thema.

Langere publicatietermijn

Winnaars Aad Struijs Persprijs 2020 zijn bekend

De vier winnaars van de Aad Struijs Persprijs zijn bekend gemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Auke Hulst  won de prijs in de categorie Tekst; Aniek Rooderkerken in de categorie Digitaal, Malou van Breevoort maakte de mooiste reportage in categorie Foto en in de categorie Video/Vlog zijn de winnaars Marco Barneveld & Alessio Cuomo. Hun video wint ook de nieuwe Vakantiebeurs/ASP Publieksprijs.

Lees meer...

Weer record voor Aad Struijs Persprijs

De jury van de Aad Struijs Persprijs (ASP) heeft zich beraden over de liefst 146 inzendingen die zij heeft ontvangen in de categorieën print, digitaal, foto en video/vlog. Vijftien inzendingen zijn gepromoveerd tot nominatie. Tijdens Vakantiebeurs Vakdag op 15 januari wordt om 14.30 uur in het Experience Theater bekend gemaakt welke Nederlandstalige reispublicisten in de prijzen vallen en een award en een geldbedrag ontvangen. 

Lees meer...

Subcategorieën