Aad Struijs Persprijs 2020 krijgt vier winnaars

Voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2020 dingen schrijvers, fotografen en vloggers/filmers uit de reiswereld dit jaar mee naar maar liefst vier vakprijzen: Print, Blog, Foto en Video. De inschrijvingen zijn geopend de de inzendtermijn eindigt op maandag 18 november 2019.

Inzenden kan nu!

Inschrijving voor de ASP 2020 vanaf 7 oktober 2019


De succesvolle editie van de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 heeft ertoe geleid dat we de categorieën weer hebben vernieuwd en aangepast. Vanaf 7 oktober 2019 kun je weer inzenden voor de categorie tekst print; tekst online; fotografie of film. Dus: ben je schrijver, fotograaf, vlogger, filmer en heb je het afgelopen jaar een mooie reportage gemaakt? Kijk hier hoe je je werk kunt insturen. En ook dit jaar kunnen de bezoekers van de Vakantiebeurs weer hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs. 

Lees meer...

Hans Avontuur, Frits Meyst en Wouter Deboot winnen Aad Struijs Persprijs 2019


Hans Avontuur heeft met zijn artikel “De vervloekte bergen” in National Geographic Traveler de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 in de categorie Tekst gewonnen. Frits Meyst wint in de nieuwe categorie Foto met de publicatie “Op pad met de arendjagers” in National Geographic Traveler. En in de eveneens nieuwe categorie Video/Vlog is de prijs voor Wouter Deboot met zijn videoserie “Dwars door Amerika”.

De drie winnaars zijn vandaag bekendgemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Zij ontvangen elk een trofee en een geldbedrag van 500 euro. Zij zijn door de jury’s gekozen uit dertien genomineerden. In totaal stuurden schrijvers, fotografen en filmers uit het reisvak een recordaantal van 149 inzendingen in.  

Lees meer...

Zend snel in voor de Aad Struijs Persprijs 2019

INZENDTERMIJN GESLOTEN 

Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld opgelet. Je hebt nog tot en met 16 november om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2019 (ASP). Maak kans op een geldprijs, de ASP-sculptuur en eeuwige roem. Er zijn inmiddels al veel mooie inzendingen binnen, maar daartussen mag die van jou niet  ontbreken. Dus doe mee!

Hoe doe je mee?

Inschrijving voor de ASP 2019 is geopend!

INZENDTERMIJN GESLOTEN  

De Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 is weer vernieuwd en uitgebreid. Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld kunnen nu meedingen naar maar liefst drie vakprijzen. Ook de bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen straks hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs. De inzendtermijn loopt tot en met 16 november 2018. Doe mee!

Lees meer...

Subcategorieën