Ook in 2021 uitreiking van de Aad Struijs Persprijs!

De inzendtermijn is gesloten!

Ondanks alle reisbeperkingen vanwege corona wordt de Aad Struijs Persprijs ook in 2021 uitgereikt. Dit gebeurt in april op de verplaatste Vakantiebeurs in Utrecht. Het ASP-bestuur vindt het juist in deze tijd belangrijk om het vak van reispublicist in de schijnwerpers te zetten. Voor deze editie is, vanwege de beperkte publicatiemogelijkheden wereldwijd, gekozen voor Nederland als exclusief thema.

Net als vorig jaar zijn er vier vakprijzen in de categorieën print, blog, foto en video. En uit de categorie video wordt ook in 2021 ook weer de ASP Vakantiebeurs Publieksprijs verkozen. De winnaars krijgen een award en een geldprijs van maar liefst € 750,--.

 

Langere publicatieperiode

De ASP heeft tot doel om zoveel mogelijk soorten publicisten een kans te geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal waar de lezer of kijker iets aan heeft, kan meedingen.
Vanwege het beperkte thema zijn dit keer publicaties uit een langere periode dan normaal welkom: van 1 januari 2019 tot 1 januari 2021.

Inzenden is mogelijk vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021.

De prestigieuze, onafhankelijke vakprijs is ingesteld in 2006 en is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist en –auteur Aad Struijs (1946-2004). Het thema van dit jaar past perfect bij zijn, ook beroepsmatige, voorliefde voor Nederland.

Sponsors

De ASP wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jaarbeurs Utrecht, de subsponsoren Baltus Communications, USP Marketing PR en – nieuw en speciaal voor dit themajaar Nederland - het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). 

Meer informatie en voorwaarden voor deelname lees je vanaf 1 november 2020 op de site. Kom dus vooral rond die tijd terug!
Volg de ASP ook op Facebook en Twitter

De uitreiking is weer op de Vakantiebeurs. Dit jaar online op 3 juni.